Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szerkesztőröl

 Egy nem éppen átlagos lány vagyok. Álmodozgatok, megírok néhány dolgozatott, majd gépezek. Közben eszek, beszélek, és próbálok valami olyan elfoglaltságot találni, ami nem rontja a szemet. Néha nem vagyok normális….

 Bohócfóbiám van. Ezt a titkomat kevesen tudják. Valahogyan félek tőlük, ( Bocsánat minden hivatásos bohóctól.) de tisztelem is őket, valahogyan.

 Zenei ízlésem jóformán olyan, mint a papagáj… színes. Imádok minden féle zenét, ami nem annyira elrugaszkodott, mint egyes Dj.-ék zenéje- Mármint nem csak monoton techno

 Régitől az újig bármi jöhet. A kedvenc Elektronikai együttesem az Eiffel 65. Az eleckronikán kívül szeretem a Rockot is, és a pop-ot is, de nekem az igazi az a rock. Bármilyen nyelvben jó. Néha már én is elcsodálkozok azon, hogy miket töltök le… - Lm.C… Bár ők jók, de azért egy évvel arra voltam rákattanva, hogy pop-ot  keresek… Változok…

 Imádom a népzenék modern feldolgozását, és a Cuntry-t. Arra lehet az asztalon ugrálni…

  Igaz, szeretem a zenét, de pocsék a hangom, nem tudok táncolni, és nem játszok semmilyen hangszeren. Talán a feszített iskola miatt, mely most a lehető legkeményebb. A legrosszabb, amikor fel kell kelni… De egy kávé, és egy pörgős szám felébreszt.

Valahogyan még mindig nem találtam ki, hogy mi akarok lenni. Állok a pályaválasztás küsszöbén, és nem tudom… az orvosi szakma áll a legközelebb hozzám.

 De a gimmibe még el tudok rajta gondolkodni.

 Jó tanulónak érzem magamat. Bár ez csak relatív. Mostanában az ötösre hajtok mindenből…

 Imádok rajzolni. Ez afféle mánia nálam. Minden nap rajzolok. Eleinte ilyen kis eszembe jutott rajzokat rajzoltam, de most áttértem a sztárok, rockerek rajzolására. E legkellemesebb, ha felhúzom magam azon, hogy például nem megy húszadszorra sem lerajzolnom egy egyszerű Sebastian Vettel-t. Szeretek még írni is, jelenleg egy novellának indult regényt írok.

 Forma1 és Anime mániás voltam. Egy időszakban… Akkor volt elég hangulatom hozzá. A forma1 mániám már 3 éves korom óta meg van. Furcsa álom, de három évesen forma1-es pilóta akartam lenni. Anime-val kapcsolatban, hát… anya majdnem kiugrott tőlem az ablakon ezen időszakban. Titokban leszedtem egy csomó képet Elfen Lied-ből, de aztán végül is placcs… Bukott a téma, mert belevezettem a regénybe ez Elfen Lied-et. Na, már akkor bukott, amikor megtaláltam… Tulajdonkép…

 Visszatérvén a zenéhez, először japán zenét Anime-n keresztül halottam. Na, akkor fel a netre. Letöltöttem egy halom főcímdalt, melynek megvolt a hátránya is… Bár hónap mulva, amikor a nagymamámnál voltam, akkor véletlenül a You Tube-ot böngészgettem, amikor leesett, hogy olvastam a Versailles nevű japán rockbandáról, bele is hallgattam az egyik számukba. Ekkor jöttem rá, meg kéne hallgatni végig a Szerenádot… Érdekes volt a hatása. Elsőre majdnem rosszul lettem, mert nem annyira bírtam a Visual Kei-t, és pillanatnyi nyelvtudás, mint ahogyan a nagykönyvben meg van írva, pont akkor jött elő, de mázlimra, kezdtem megedződni pár hónap alatt. De pont az nap jött a volt An Café is, ami feldobott.

 Aztán, hírtelen, ráérek, LM.C… „Jézus!” – gondoltam amikor megláttam Maya aranyos arcát, ahogyan a Punky Heart-ba ugrál. Hát majdnem leestem a székről, majdnem magállítottam, de amikor már elénekelte az első refrént azonnal ráhangolódtam. Azóta a kedvencem.

 A népi zenére már öt évesen, egy kocsmadal által ráhangolódtam. Egy teljes lemez van, tele ír nyelvű kocsmadalokkal. Ma is imádom a népi zenét.

 Első David Guetta szám, amitt halottam a Club Can’t Handle Me, és a Memories. Kicsikét féltem először, de akkor eltalálta az ízlésemet, és letöltöttem. Egyenlőre függőben van, az Eva Simon egyik száma.

 Arash és Aneela egyszerre jött be az életembe. Egyik barátomnál hallgattuk Arash egyik lemezét. Bár, elinte nem bírtam eolvasni a lemez címét, beültem a gép elé, és rákerestem. Akkor szembe ütött a Chori Chori. Nagyon jó volt. Egy kis idő mulva jött a Sudenelly, ésd a Dasa Balla. A Dasa Balla a kedvencem tőle, és a Melody. A Broken Angel is jó, de személyiségemből adóan imádom a vidám számokat.

 Minek utána a zenéből már kifacsartam magamat, picikét a személyiségemről. Imádok röhögni. Sőt, ha már odáig eljutok, akkor bírok a földön fetrengve sírni is. Van egy papagájom és egy tengerimalacom, akiket imádok.

 Beceneveim: Sanya ( Lány vagyok, ez csak felvett), Papucs ( Soha nem veszem fel a papucsot) Taviszörny ( Nem is vagyok randa! Csak imádom a vizet.) Erica Cowboy (Művésznév) 13 ( 13.-án születtem) Era13 ( A kettő összevonva)

 Jelenleg ennyit tudtam magamról írni, de szerintem a magyar tanárom elégedett lenne, ha ennyit tudnék rizsázni a semmiről.